Soul Key terapi = hypnose til tidligere liv - eller bliv fri for stress med stress - coaching


Referencer

10.8.20: Fra klient efter stress-coaching forløb: 

Jeg har haft et betydningsfuldt forløb hos Kirsten. Her blev det muligt at kigge på uhensigtsmæssige mønstre i mit arbejdsliv og i mit privatliv. Jeg blev med hjælp fra Kirsten opmærksom på, hvad der er vigtigt i mit liv, hvad der er godt at arbejde på at ændre, og hvad der er godt at gøre mere af for at få det bedre med mig selv.

Desuden en opmærksomhed på hvor vigtigt det er at have styr på de grundlæggende ting som motion, søvn, hvile og bevidst nærvær i hverdagen.

Så alt i alt et super godt forløb i forhold til at komme på ret kurs igen, få det bedre og få mindsket stressen. Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Kirsten.

Kh. Tina

Anonym...... knus.

Jeg blev den 31 - 3 .2015, reddet af Stress coach Kirsten Spør. Jeg har fået en uvurderlig hjælp, til at komme på sporet igen efter at være ramt af stress. Gennem 4 måneder havde jeg kæmpet med fysiske skader af stressen. Så mødte jeg Kirsten , og så gik det stærkt.

Gennem god vejledning og hjælp til selvhjælp . Jeg blev vejledt skridt for skridt, fik sat overskuelige mål . Og havde succes fra gang til gang. Efter 5 samtaler var jeg klar til at starte på ny uddannelse. Jeg kan overskue mit liv med de udfordringer der følger med... Har lært at det at tænke og tage hensyn til sig selv ikke er = egoisme men Egenomsorg..

Tusinde tak for op følgende møder, Kirsten du er en Engel i forklædning. Håber rigtig mange andre får samme chance for at komme på sporet igen..

Kærlig hilsen en anonym..... 

- Kundens navn, stilling, firma

"Klik her for at indsætte et kundecitat."

- Kundens navn, stilling, firma

"Klik her for at indsætte et kundecitat."

- Kundens navn, stilling, firma

Send anmeldelse

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible